Slovenia

Roger Federer spet presnetil: Moral sem preko sebe #video

0

termometer

0

termometer

"Da, res sem moral preko sebe," je v intervjujev povedal Roger Federer, eden najboljših teniških igralcev vseh časov. Švicar je moral zbrati kar nekaj poguma, da se je odločil, da bo pel pred svetovno javnostjo.

Skoraj nič ne zahteva toliko poguma, kot peti na glas. Še posebej, če to počne eden najslavnejših športnikov na svetu. Roger Federer je zbral pogum, ko je snemal reklamo za eno izmed podjetij. Federer je dal intervju za 20min.ch.

Do zdaj je pel le v avtu

Teniški virtuoz je priznal, da je do zdaj naglas pel le s svojimi otroki v avtu in moral je zbrati kar nekaj poguma, da je na glas zapel pred kamerami. "Da, res sem moral iti preko sebe. Veliko lažje je peti v skupini, ker ob ostalih super glasovih, se me ni toliko slišalo. Tudi vaja in dodatni trening sta pomagala," je uvodoma povedal Federer.

Roger Federer Foto: Gulliver/Getty Images Hvaležen za vso podporo

Priznal je, da je moral premagati strah pred petjem v javnosti in da je nekaj dni pred snemanjem vadil v avtomobilu. Zjutraj pred snemanjem mu je pomagal še profesionalni učitelj petja.

"Rekli so mi, da ne potrebujem slišati popolno. Dali so mi odličen namig, da besedilo skoraj izgovorim, namesto, da dejansko zapojem," je razlagal Baselčan, ki je kljub neštetim intervjujem, še vedno ni vajen poslušati svojega glasu. Hvaležen je bil vsem odličnim pevcem, ki so ga med snemanjem vse čas spodbujali. "Odlično smo se imeli," je še dejal 20-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam.

Ko je presenetil mladi dekleti

Pred časom je Federer poskrbel še za eno zanimivo zgodbo, ko je v Italiji na eni izmed streh presenetil dve mladi nadobudni teniški igralki.

Letos je odigral le en turnir

Roger Federer je v letošnji sezoni odigral le en turnir. Igral je OP Avstralije, kjer se je prebil do polfinala. Za tem se je odločil, da bo šel na operacijo kolena in da se bo vrnil do Wimbledona. A se je zapletlo, saj je moral iti še enkrat na operacijo, zanj pa je bila letošnja končana.

thumb tenisž
thumb tenisž
Sportal Deček, ki ga je Federer zadel v mednožje: Ali ni počasi čas za opravičilo? #video
Federer_THUMB
Federer_THUMB
Sportal Najprej sta mislili, da ni Federer, ampak maneken #video
Roger Federer_THUMB
Roger Federer_THUMB
Sportal Eno največjih presenečenj: Babi, Federer je na naši terasi! #video

Football news:

Hans-Dieter flick: I Hope Alaba will sign a contract with Bayern. Our club is one of the best in the world
Diego Maradona: Messi gave Barca everything, brought them to the top. He was not treated the way he deserved
Federico Chiesa: I hope to leave my mark in Juve. We will achieve great results
The Coach Of Benfica: I don't want us to look like the current Barcelona, it has nothing
Guardiola on returning to Barca: I'm happy at Manchester City. I hope to stay here
Fabinho will not play with West ham due to injury
Ronald Koeman: Maradona was the best in his time. Now the best Messi