Slovenia
An article was changed on the original website

Si predstavljate? Britanca pričakujeta že 21. otroka

Družina se bo še za enega člana povečala novembra

Susan in Noel Radford iz angleškega mesta Morecambe, ki imata že zdaj najštevilčnejšo družino na Otoku, pričakujeta 21. otroka.

Susan in Noel sta prvega otroka, sina Christoperja, dobila leta 1989, lani septembra, ko sta dobila sina Archija, ki je bil njun 20. otrok, sta sporočila, da bo to njun zadnji potomec. A očitno sta si premislila, saj je Susan znova noseča. Družino se bo za enega člana povečala novembra, dobila naj bi deklico.

Zakonca Radford se poznata še iz osnovnošolskih let. Susan je prvič zanosila, ko ji je bilo komaj 14 let. Njun najstarejši sin tako šteje 29 let, najmlajši Archie pa komaj osem mesecev. Od 20 Radfordovih otrok, jih je živih 19, saj je Susan pri porodu leta 2014 izgubila sina.

43-letna Susan in 47-letni Noel sta že nekaj let tudi stara starša. Njuna drugorojena hčerka, 23-letna Sophie, gre očitno po stopinjah staršev, saj ima že tri otroke.

Mislila sta, da ne bosta imela več kot devet otrok
Noel, ki uspešno vodi domačo pekarno, je med deveto nosečnostjo svoje soprogo, leta 2003, opravil vazektomijo, a se je nato odločil za rekonstrukcijo, s katero je postal ponovno ploden, ker sta si s Susan zaželela nov naraščaj.

Družina trenutno živi v hiši z desetimi spalnicami, ki je bila nekoč dom za starejše občane. Radfordova sta jo kupila leta 2004.

Družina med drugim vsak dan opere devet pralnih strojev in na mesec porabi 30 steklenic tekočega pralnega praška. Za zajtrk popijejo dobrih deset litrov mleka in tri litre soka ter pojedo tri škatle žitaric. Njihov običajni tedenski nakup je vreden okoli 250 britanskih funtov.

Prijavi napako

Football news:

Bayer sports Director Feller on Havertz: We agreed that if possible, he could leave this summer
Roma midfielder under has agreed a 5-year contract with Napoli for 3.5 million euros a year
Baros will end his career at the end of the season
Pogba and Brunu were injured when they collided in training. The Bournemouth game is in question (Daily Mail)
Ex-President of Barca Gaspar: Messi has a few more years to be the best player in the world
Morata scored a double for Atletico for the first time since March last year
Rummenigge on Tiago: there have been no Contacts with Liverpool, but he wants something new