Slovenia

Smučarji in smučarke v Söldnu že 17. in 18. oktobra

0,00

termometer

0,00

termometer

Mednarodna smučarska zveza (Fis) je ugodila prošnji Avstrijcev, da se sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju začne en teden prej, kot je bilo načrtovano. Veleslaloma za ženske in moške v Söldnu bosta tako po novem 17. in 18. oktobra, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Avstrijci se zavezujejo k oblikovanju najboljših možnih varnostnih ukrepov, kar zadeva pandemijo novega koronavirusa. S predčasnim začetkom sezone bodo ledenik Rettenbach uporabljali zgolj za tekmovanja v svetovnem pokalu.

To naj bi omogočilo, da se udeleženci, uradniki in zaposleni ločijo od turistov, namestitev za ekipe pa je mogoče urediti v skladu s potrebami in predpisi, povezanimi s koronsko krizo.

Glavni cilj organizatorja in njegovih partnerjev je "zagotoviti najboljše možne in najvarnejše pogoje za vse, ki sodelujejo na začetku smučarskega svetovnega pokala".

Pri avstrijski smučarski zvezi predvidevajo, da bosta oba veleslaloma brez večjega števila gledalcev. Nadaljnje podrobnosti bodo objavljene v prihodnjih tednih.

Football news:

Former Italy striker Pazzini is Interested in Spezia. He is 36
Cherevchenko about Khimki: we will work both tactically and physically. Need to tighten up the team
Milan have agreed a transfer of the forward Bude-Glimt Hauge for 5 million euros. He scored them in the Europa League
Juventus offers Khedira 3 million euros for breaking the contract. The German demands 6 million
Tottenham are ready to sell Voigt for 10 million euros and increase the offer for Skrinjar to 45 million
Bellerin on 1:3 with Liverpool: Arsenal could have drawn or won
Klopp on the leadership of Leicester, Liverpool and Everton after 3 rounds: who cares who is in the lead now? This is just the beginning