Slovenia

Victoria Beckham priznala, da ji vzdevek 'Posh' ni bil všeč

Victoria Beckham je vzdevek 'Posh' dobila, ko je bila članica dekliške skupine Spice Girls. Danes uspešna modna oblikovalka je priznala, da ji vzdevek ni bil všeč, ampak ji je vlil samozavest, ko se je počutila sramežljivo. Po več kot 20 letih pa ga je danes dobro unovčila.

Victoria Beckham se je na poseben način poklonila svojemu vzdevku 'Posh'.FOTO: Profimedia

Danes 46-letna Victoria Beckhamje zaslovela sredi 90. letih kot del ikonične dekliške skupine Spice Girls, s katero je dosegla svetovni uspeh. Tokrat je s svojimi sledilci na priljubljenem omrežju delila informacijo, da ji nikoli ni bil všeč vzdevek 'posh'. Med drugim je razkrila, da se 20 let privaja na ta vzdevek, ki je bil hkrati navdih za njeno novo linijo izdelkov za ličenje.

"Ime Posh sem dobila leta 1996 med kosiloms Petrom Lorainom iz revije Top of The Pops in ostalimi dekleti iz zasedbe Spice Girls. Ne morem reči, da bi bil ta vzdevek moja prva izbira, vendar sem se ga na koncu navadila pod mojimi pogoji. Bila sem mlada in sramežljiva, ko sem postala Posh, pa mi je ta vzdevek pomagal najti moj stil in samozavest ter moj glas," je zvezdnica zapisala v Instagramovi zgodbi.

V nadaljevanju je še dejala: "Zdaj, leta kasneje, se s hvaležnostjo oziram v tisti čas. Posh je za vedno spremenil tok mojega življenja in mi odprl vrata, da sem lahko sledila svojim sanjam. Ta teden proslavljam Posh z lansiranjem šminke Posh."

"Je zelo osebno -–šminka mi je vedno dajala samozavest, ko sem jo potrebovala, in je dodala kanček več, ko sem že imela. Za vsakim odtenkom je drugačen navdih s posebnim spominom, in čeprav so bili trenutki samo moji, si energijo in čustva vsi delimo. To je oda ženskam na naših vseživljenjskih potovanjih in pri odkrivanju nas samih. Posh se je vrnila."

Football news:

Hans-Dieter flick: I Hope Alaba will sign a contract with Bayern. Our club is one of the best in the world
Diego Maradona: Messi gave Barca everything, brought them to the top. He was not treated the way he deserved
Federico Chiesa: I hope to leave my mark in Juve. We will achieve great results
The Coach Of Benfica: I don't want us to look like the current Barcelona, it has nothing
Guardiola on returning to Barca: I'm happy at Manchester City. I hope to stay here
Fabinho will not play with West ham due to injury
Ronald Koeman: Maradona was the best in his time. Now the best Messi