logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Slovenia

Znani novinar se je zgrudil pred parlamentom in umrl

Hrvaško je dopoldne pretresla vest, da je umrla njihova legenda novinarstva. Fredi Kramer (88) je nenadoma preminil pred hrvaškim saborom, kjer mu je najprej postalo slabo, nato pa je izgubil zavest, poroča 24sata. Na pomoč so mu priskočili varnostniki parlamenta, kmalu pa so prišli tudi pripadniki nujne medicinske pomoči, ki so ga oživljali, a žal neuspešno.

Na trg svetega Marka je prišel mrliški oglednik, ki je potrdil smrt, o nesrečnem dogodku pa je bila obveščena tudi policija. Hrvaški parlament je izrekel sožalje družini pokojnega, ter tudi vsem prijateljem in znancem. 

Kramer je v novinarstvu deloval že od leta 1956, pet let kasneje se je zaposlil na Radiu Zagreb (današnji HRT), kjer je opravljal delo novinarja, urednika ter komentatorja, kasneje pa je postal pomočnik generalnega direktorja, kjer je ostal vse do upokojitve leta 2000. Bil je tudi funkcionar v nogometnem klubu Dinamo, Hrvaški nogometni zvezi ter drugih športnih ustanovah. 

Themes
ICO