Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Bejaarde vrouw: Critici Surinaamse president ontberen gezond verstand

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een oudere vrouw uit Munder, Paramaribo, heeft publiekelijk haar steun uitgesproken voor de Surinaamse president Chan Santokhi, ondanks de constante kritiek uit de gemeenschap op zijn prestaties.

Ze stelt dat critici van de president mogelijk niet voldoende cognitief vermogen hebben om het beleid volledig te begrijpen.

In een telefoongesprek met GFC gaf de vrouw aan dat het ondankbaar is om de president te bekritiseren voor het afschaffen van verschillende subsidies, waaronder die van brandstof.

“Je hoeft geen expert te zijn om in te zien dat er aanzienlijke besparingen moeten worden doorgevoerd om onze economie gezond te maken,” zegt ze.

Ze gelooft dat het onverstandig en zeer onverantwoord zou zijn als de president dezelfde koers zou volgen als zijn voorganger, die volgens haar geld bleef verspillen en zo een schijnwelvaart creëerde.

“We zouden juist dankbaar moeten zijn dat we een staatshoofd hebben dat ervoor heeft gekozen om orde op zaken te stellen, hoe pijnlijk dat ook is voor de samenleving,” voegt ze eraan toe.

Deze steunbetuiging onderstreept de gemengde reacties op het beleid van de president en benadrukt de voortdurende discussie over de economische maatregelen van zijn regering.

Foto ter illustratie.