Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Dat Meghan Markle en Prince Harry uit elkaar gaan kon makkelijk worden voorspeld, zegt relatiekenner

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Nu Meghan Markle en Prince Harry hebben besloten om vanwege vermeende geldproblemen tijdelijk uit elkaar te gaan, zijn er vragen opgekomen over de status en de dynamiek van hun relatie.

Het tweetal zou onder enorme financiële druk staan. Hun luxe leven in Californië staat volgens mediahuis PageSix op losse schroeven nadat de Spotify deal van Meghan in een fiasco eindigde.

Casanova, de Nederlands-Italiaanse relatiekenner zegt aan GFC Lifestyle dat al vanaf het begin duidelijk was dat hun huwelijk en relatie niet van lange duur zou zijn.

“Prince Harry is een schoolvoorbeeld van een man zonder ruggengraat. Je moet goed gek zijn om het koningshuis vaarwel te zeggen, om daarna met hangende pootjes een ex-Hollywood actrice met een waslijst van zeer twijfelachtige handelingen te achtervolgen!”

Casanova beweert dat de 41-jarige Markle voornamelijk interesse toonde in de drie jaar jongere Harry vanwege zijn status en hem gebruikt om hogerop te komen.

“Het is absurd dat mevrouwtje het noodzakelijk acht om te verblijven tussen de beroemdheden, in een miljoenenvilla in Californië, om nu te jammeren dat ze het niet kunnen betalen,” zegt de relatiekenner.

De voormalige actrice wordt door Casanova ook beschuldigd van het zichzelf plaatsen in de slachtofferrol om de ‘show te stelen.’

De relatiekenner concludeert: “Meghan Markle is een opportunist en wil desondanks haar gefortuneerde leefstijl uitstralen hoe moeilijk haar leven is. Prince Harry heeft een grote blunder gemaakt door met haar te trouwen.”

Foto: instagram/sussexroyal