Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Eenzame Nederlandse vrouw(72) verliest €12.000 aan valse liefdespartner uit Paramaribo

GFC NIEUWSREDACTIE – Een maatschappelijk werkster van het Internationaal VrouwenCollectief(KIVC) heeft onthuld dat een 72-jarige eenzame Nederlandse vrouw, in slechts een paar maanden tijd ruim €12.000 heeft overgemaakt naar een dertiger uit Paramaribo met wie ze online een relatie dacht te hebben.

De man, die samenwoont met een vrouw in de Surinaamse hoofdstad en vader is van twee schoolgaande kinderen, heeft zich voorgedaan als iemand die single was en oprecht op zoek was naar een levenspartner om mee in Nederland te wonen.

Echter, de oudere dame ontdekte onlangs dat zijn bedoelingen verre van oprecht waren en hij haar slechts gebruikte voor financieel gewin.

Het KIVC vertelt aan GFC Nieuws dat uit eigen onderzoek blijkt dat de man meerdere vrouwen in Nederland op vergelijkbare wijze heeft bedrogen met zijn romantische praatjes.

Het VrouwenCollectief benadrukt nogmaals het belang van voorzichtigheid bij het overmaken van geld naar online vrienden en vriendinnen, om dergelijke hartverscheurende en financieel verwoestende situaties te voorkomen.

Het KIVC roept op tot verhoogde waakzaamheid om dergelijke manipulatieve praktijken te vermijden.

OVER HET KIVC

Het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) heeft zich primair ten doel gesteld om verschillende maatschappelijke vraagstukken aan de orde te stellen en structurele oplossingen aan te dragen. Contact met het KIVC is mogelijk via [email protected].