Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Familie stoot 18- jarig tienermeisje af omdat ze op vrouwen valt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 18- jarig meisje uit Paramaribo wordt door verschillende neven, nichten, ooms en tantes gediscrimineerd omdat ze eerlijk heeft toegegeven dat ze een romantische relatie heeft met iemand van haar eigen geslacht.

De tiener uit de Surinaamse hoofdstad was sinds ze heel klein was gewend om regelmatig op bezoek te gaan bij haar familieleden.

De moeder vertelt aan GFC Lifestyle dat sinds bekend is dat haar dochter op vrouwen valt, ze werd genegeerd door de familie.

“De laatste keren dat ze op bezoek ging viel het haar op dat niemand meer met haar wil praten. Wij hebben nu besloten dat zij en ik de banden met deze mensen dan maar helemaal verbreken”, zegt de moeder.

Een psycholoog verbonden aan het Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) laat naar aanleiding van deze kwestie weten dat zij regelmatig klachten binnenkrijgt van soortgelijke aard.

Volgens de deskundige is er nog veel werk te verzetten in Suriname als het gaat om de acceptatie van personen met andere liefdesvoorkeuren.

Foto ter illustratie.