Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Jongeman vernielt woning vrouw omdat zij geen kasgeld had betaald aan zijn moeder

GFC NIEUWSREDACTIE- Perez K., Everee P. en Kevin B. zijn op donderdag 26 mei op verschillende woonadressen te Winti Wai door leden van de Recherche van Paramaribo opgespoord en aangehouden.

Dit drietal wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan openlijke geweldpleging, vernieling en bedreiging.

Onderzoek wees uit dat op dinsdag 17 mei de moeder en de zus van de verdachte Perez in een gevecht waren geraakt met een andere vrouw op een adres in het ressort Latour over het niet betalen van kasgeld.

Nadat Perez door zijn moeder en zus in kennis was gesteld van het gebeurde, begaf hij zich diezelfde dag met zijn twee vrienden Everee en Kevin naar de woning van de vrouw om haar om rekenschap te vragen.

Het drietal trof de vrouw in kwestie, ene I.B. niet thuis aan, waardoor Perez de voordeur van de woning en een jardin stoel heeft vernield en shutter glazen kapot heeft geslagen. Ook deed hij bedreigende uitlatingen op het adres, waarna de drie vrienden na de daad de locatie verlieten.

Toen I.B. thuis aankwam, werd zij door haar zussen op de hoogte gesteld van de vernielingen, waarna zij direct aangifte deed tegen de drie jongemannen op het politiebureau Latour. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche van Paramaribo.

Volgens de verklaring van Perez heeft hij alleen de vernielingen aan de woning aangericht.

Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl Enveree en Kevin zijn heengezonden.