Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Lid Volle Evangelie: Mensen die in God zijn gaan geloven krijgen automatisch een beter leven

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een lid van de Volle Evangeliegemeenschap in Paramaribo heeft in een interview met een lifestyle redacteur van GFC aangegeven dat het haar is opgevallen dat mensen die in God zijn gaan geloven, een opmerkelijke verbetering in hun levenskwaliteit ervaren.

“Ik heb mensen gezien die voorheen worstelden met verslavingen, dakloosheid, en schulden. Nadat ze Jezus hebben omarmd, is hun leven drastisch veranderd,” zegt de vrouw.

Deze mensen rapporteren niet alleen een positievere kijk op het leven, maar velen ervaren ook verbeteringen in hun relaties en familiebanden. “Het is alsof ze herboren zijn. Ze krijgen meer kansen in het leven, en dit lijkt me veel te toevallig om te negeren,” voegt ze toe.

De vrouw spoort iedereen aan om Jezus te omarmen en deel te worden van een gemeenschap die steun en spirituele vervulling biedt. Ze is niet de enige die deze observatie heeft gemaakt.

Wetenschappelijke onderzoeken suggereren ook dat gelovige mensen sneller herstellen van mentale en fysieke aandoeningen in vergelijking met niet-gelovigen.

Hoewel de wetenschap nog steeds de exacte mechanismen onderzoekt die deze veranderingen mogelijk maken, lijkt het dat zowel anekdotisch als wetenschappelijk bewijs het idee ondersteunt dat geloof een positieve impact kan hebben op het leven.

Foto ter illustratie.