Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Online zoektocht leidt tot arrestatie van pompbediende verdacht van verduistering

GFC NIEUWSREDACTIE – In Suriname heeft de politie onlangs een 37-jarige pompbediende, genaamd Raoel S., aangehouden op verdenking van verduistering van een aanzienlijk geldbedrag van zijn werkgever.

In dit artikel zullen we de gebeurtenissen in detail bespreken, die begonnen tijdens zijn nachtdienst bij Gow2 aan de Mahonylaan.

Raoel S., die slechts een week werkzaam was bij het benzinestation, had de nachtdienst. Rond 03:00 u besloot Raoel naar het toilet te gaan en verdween daarna.

Na onderzoek bleek dat Raoel meer dan 50.000 Surinaamse dollars die avond gemaakt had, en deze verduisterd zou hebben.

De werkgever werd op de hoogte gesteld, waarna er aangifte van verduistering tegen Raoel werd ingediend. Omdat hij spoorloos was, werden zijn foto’s en persoonlijke gegevens via sociale media verspreid.

Gelukkig ontving de politie kort daarna een tip, wat leidde tot de arrestatie van S. door het politiebureau in Geyersvlijt.

Hij werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Volgens de verklaring van de verdachte had hij het verduisterde bedrag vergokt.

Hij is na zijn voorgeleiding bij een hulpofficier van justitie in voorlopige hechtenis geplaatst, en het lopende onderzoek zal onverminderd voortgaan.

Foto ter illustratie