Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Overvloed aan kritiek op Santokhi, maar een schrijnend gebrek aan oplossingen

GFC NIEUWSREDACTIE- Suriname- analist Soeroechomento wijst erop dat nog geen enkele politieke partij een gedegen oplossingsplan heeft gepresenteerd om de noodlijdende economie van Suriname aan te zwengelen en welvaart te bevorderen.

“We zien een overvloed aan kritiek op president Chan Santokhi, maar een schrijnend gebrek aan alternatieven,” aldus de analist.

Hij geeft aan dat het makkelijk is om kritiek te leveren, maar benadrukt het belang van het aanbieden van haalbare en concrete oplossingen.

“In de afgelopen drie jaar en paar maanden hebben de oppositiepartijen een kans gemist om zich te profileren als een geloofwaardig alternatief door concrete plannen op tafel te leggen”, beweert hij.

Soeroechomento uit ook kritiek op de media. Hij stelt dat journalisten een belangrijke rol spelen in het stellen van de juiste vragen.

“De media hebben de verantwoordelijkheid om politieke partijen aan te spreken. De noodzakelijke vraag ‘welke oplossingen hebben jullie?’ blijft echter uit, en dat is een gemiste kans voor ons allemaal.”

In deze tijden van economische malaise benadrukt hij het belang van samenwerking, innovatieve ideeën en een duidelijke visie om Suriname vooruit te helpen.

Het land heeft volgens hem een collectieve inspanning nodig, niet alleen kritiek.