Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Peperdure tourbussen van Brunswijk tonen aan dat hij stinkend rijk is

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Op sociale media wordt druk gespeculeerd over de rijkdom van vicepresident en ABOP- leider Ronnie Brunswijk.

Volgens sommige personen tonen de peperdure tourbussen van de politicus en zakenman aan dat hij zeer vermogend is.

Brunswijk zou volgens ingewijden intussen een vermogen hebben opgebouwd van ruim een half miljard Amerikaanse dollars en zou daarmee geclassificeerd mogen worden als de rijkste man van Suriname.

Deze volledig uitgeruste tourbussen van de ABOP bieden plaats voor ruim 60 mensen en kosten tussen de €400.000 en €600.000 of zelfs meer, beweert een autohandelaar.

Hij zegt te hebben vernomen dat er meer van dergelijke bussen door de partij van Brunswijk worden aangeschaft in het kader van de komende verkiezingen.

Maar het gaat volgens hem om luxueuzere bussen met hoogwaardige voorzieningen, zoals toiletten, keukens, comfortabele zitplaatsen en geavanceerde entertainmentsystemen.

De kosten van deze voertuigen zijn echter beduidend hoger.

GFC vroeg telefonisch een reactie aan een persoon uit het ABOP- kamp. Hij wil echter niet reageren op vragen over het precieze geldvermogen van de vicepresident.

Wel onthult hij dat Brunswijk in staat is om bij de komende verkiezingen meer geld te stoppen in de campagne dan de NDP en VHP tezamen.

Foto: Twee bussen van de ABOP.