Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Politie van Albina doet inval bij woning vermoedelijke roversbende in Papatam

GFC NIEUWSREDACTIE – Op donderdag 21 september heeft de politie van Albina in Suriname een gedurfde inval uitgevoerd in een woning te Papatam, waar vermoedelijk een roversbende zich schuilhield.

De operatie volgde op nauwkeurige informatie die de autoriteiten hadden verkregen.

Bij het naderen van de woning met een onopvallend politievoertuig, werd een man opgemerkt die onmiddellijk het hazenpad koos richting het omliggende bos. Hoewel de politie onmiddellijk een achtervolging inzette, wist de verdachte te ontkomen, waardoor het gewenste resultaat niet werd behaald.

Bij de doorzoeking van de plaats van de inval ontdekte de politie maar liefst vijf vaten van elk 200 liter, samen met acht jerrycans, die verspreid lagen over het terrein. Deze bevindingen versterkten het vermoeden dat er criminele activiteiten aan de gang waren.

Het onderzoek werd voortgezet en leidde tot de ontdekking van andere verdachte goederen in de woning. Het opvallende was dat de woning geen ramen of deuren had, wat de vermoedens van illegale activiteiten alleen maar vergrootte.

Hoewel de herkomst van deze goederen nog niet definitief is vastgesteld, sluit de politie niet uit dat ze afkomstig kunnen zijn van criminele activiteiten. Daarom heeft de politie van Albina besloten om alle in beslag genomen goederen voor verdere analyse te behouden.

Indien er personen zijn die een van deze goederen herkennen op basis van de beschrijving of foto’s, wordt dringend verzocht om contact op te nemen met de politie van Albina. Dit kan worden gedaan via het telefoonnummer 342077 of het algemene politienummer 115. Uw medewerking kan van groot belang zijn bij het ontrafelen van deze zaak en het handhaven van de veiligheid in de regio.