Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

SLM vliegt tot nader order niet naar Brazilië en Trinidad

GFC NIEUWSREDACTIE- Na circa drie decennia van reguliere lijndiensten maakt Surinam Airways bekend dat de vliegroutes naar destinaties Port of Spain, Trinidad, en Belém, Brazilië, ingaande 24 mei tot nader order zijn opgeschort.

In het kader van de voortgaande herstructurering, wordt momenteel het bedieningsmodel en de economische levensvatbaarheid van het routenetwerk herzien.

“De opschorting van onze activiteiten op deze prachtige destinaties, is net als elk ander
herstructureringsproces een moeilijke beslissing geweest.

“Wij zijn de plaatselijke loyale medewerkers, autoriteiten, toegewijde klanten, reisagenten, dienstverleners en zakenrelaties dankbaar voor het vertrouwen en onschatbare steun welke wij hebben mogen ervaren.

“We zijn echter ook hoopvol dat we de dienstregeling kunnen hervatten na uitkomst van de exercities die voor Surinam Airways op termijn duurzame groei in de regio moeten garanderen,” laat de SLM vandaag weten.

Met deze maatregel is het regionaal vliegschema aangepast, waarbij de vluchtdagen naar destinaties Aruba en Curacao ingaande 1 juni 2022 eveneens zijn gewijzigd.

Per deze datum worden deze destinaties uitgevoerd op de zondag en de woensdag. De vluchten naar Georgetown en Miami blijven gehandhaafd op de dinsdag en de zaterdag.

Surinam Airways biedt haar welgemeende verontschuldiging aan voor het ongerief en zet zich tot het uiterste in om deze tot een minimum te beperken.

Alle betrokken passagiers worden via regelingen met partner-airlines geheraccommodeerd en worden verzocht rechtstreeks contact op te nemen met hun reisbureau of met Surinam Airways via e-mail [email protected]