Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Surveillance Unit Duisburglaan voert surveillance op

GFC NIEUWSREDACTIE- De Surveillance Unit Duisburglaan in Paramaribo (Suriname) heeft in de avond van woensdag 19 juli tot en met zaterdag 22 juli de surveillance werkzaamheden flink opgevoerd.

Daarbij zijn er op verschillende locaties binnen Regio Paramaribo verkeerscontroles gehouden.

Tijdens deze controles werden 14 autobestuurders staande gehouden, die niet in het bezit blijken te zijn van een Surinaams rijbewijs. Weggebruikers werden vervolgens beboet voor onder andere:

• Rijden zonder dat de voertuigen ter herkeuring waren aangeboden (91)
• Rijden, zonder dat de voertuigen waren verzekerd (19)
• Rijden, zonder een of beide kentekenplaten op de voorgeschreven wijze bevestigd aan het voertuig (14)
• Overige (31)

De verschillende bestuurders die een overtreding hebben begaan, zijn eveneens proces-verbaal aangezegd. Opmerkelijk is, het hoge aantal overtredingen voor het besturen van motorrijtuigen zonder in het bezit te zijn van een daarvoor uitgegeven rijbewijs, het niet ter herkeuring en verzekering aanbieden van het voertuig, baart de politie zorgen.

In het belang van de verkeersveiligheid doet de politie een ernstig beroep op de gemeenschap zich te houden aan de wettelijke voorschriften zoals vervat in de Verkeerswetgeving.

Aan de bushouders wordt gevraagd hun chauffeurs aan te manen het wangedrag dat zij zowel overdag als in het bijzonder in de avonduren vertonen, op de kruising van de Zwartenhovenbrug- en de Dr. Sophie Redmondstraat, achter wege te laten.

Ten overvloede vraagt de politie de weggebruikers om, voor het deelnemen aan het verkeer, eerst te controleren of de bescheiden van het op dat moment door u bestuurd voertuig, in orde zijn. Zorgt u ervoor uw rij- en voertuig te verzekeren en te laten herkeuren. Indien u dit niet doet zult u zoals onderstaand is aangegeven, in de kosten belanden.

OVERTREDING BROMFIETS MOTORFIETS ANDERE BUSSEN VRACHTWAGEN (MEER DAN 3 TON)
Niet gekeurd SRD 500,- SRD 750,- SRD 1.500,-
Niet verzekerd SRD 1.000,- SRD 2.500,- SRD 5.000,- SRD 7.500,- SRD 10.000,-