Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

United Business Fair 6e editie met 10.000 VIP-uitnodigingen, 160 exposanten en 12 seminars

GFC NIEUWSREDACTIE – De zakenwereld in Suriname staat op het punt om een buitengewoon zakelijk platform te verwelkomen voor de zesde keer op rij.

De B2B-beurs, die in de afgelopen jaren een gevestigde naam heeft verworven, wordt georganiseerd als een uitbreiding van UnitedNews.sr, de toonaangevende 24/7 zakelijke en economische nieuwswebsite van het land.

Deelnemen aan deze unieke B2B-beurs is voor elk bedrijf een waardevolle kans om in direct contact te komen met de beoogde doelgroep(en).

Het succes van dit evenement wordt gedreven door Business United, dat via haar exposanten en bestaande netwerk maar liefst 10.000 V.I.P.-persoonlijkheden uitnodigt.

Statistieken van voorgaande beurzen tonen aan dat gemiddeld 84% van de genodigden daadwerkelijk de beurs bezoekt. Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat elke exposant maar liefst 100 VIP-kaarten ter beschikking krijgt, die voornamelijk worden verstrekt aan hun directe en indirecte zakelijke relaties.

Hierdoor wordt het Surinaamse bedrijfsleven uitstekend vertegenwoordigd, aangezien onze beurzen een moderne, representatieve afspiegeling zijn van Corporate Suriname. Bovendien zullen diverse sectoren uit de regio ook vertegenwoordigd zijn.

Een opvallend kenmerk van deze B2B-beurs zijn de 12 seminars die gedurende alle drie beursdagen zullen plaatsvinden. Deze seminars bieden diepgaande inzichten in verschillende cruciale thema’s voor de zakelijke gemeenschap. Hier is een overzicht van de seminarthema’s:

Vrijdag 3 november

Education
Finance
Tourism
Environment
De business case van Carbon credits

Zaterdag 4 november
Energy

Zondag 5 november

Local Content
Foreign Direct Investments (FDIs)

Deze seminars zullen gedurende de drie dagen worden gehouden, van 09.00 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ’s avonds. In de speciale ruimte voor seminars met 80 zitplaatsen zullen in totaal 12 seminars worden gehouden, elk met een duur van anderhalf uur, van 09.00 uur ’s ochtends tot 19.00 uur ’s avonds.

De B2B-beurs belooft een evenement te worden dat bedrijven niet mogen missen. Het biedt een unieke kans om te netwerken, zakelijke kansen te ontdekken en kennis te delen over belangrijke zakelijke onderwerpen.

Voor registratie en meer informatie kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar 400336 / 8503221.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de meest prestigieuze B2B-beurs van Suriname en uw bedrijf te laten bloeien in deze dynamische zakelijke omgeving.

De B2B beurs begint elke dag om 17.00 uur en eindigt om 23.00 uur.