Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Veel Surinamers qua uiterlijk overgewaardeerd: ‘Thuis mooi, in Nederland gemiddeld’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een man die onlangs op sociale media opmerkte dat mannen en vrouwen uit Suriname, die in hun thuisland als aantrekkelijk worden beschouwd, vaak in Nederland niet als zodanig worden gezien, heeft zijn uitspraken verder toegelicht.

De veertiger uit Den Haag werd via Twitter door GFC Lifestyle gevraagd een beknopte uitleg te geven van zijn opvallende bewering.

Volgens de Surinaams-Nederlandse man worden veel mensen in zijn geboorteland naar zijn mening te hoog aangeslagen op hun uiterlijk.

“Dames en heren die niet bijzonder aantrekkelijk zijn, krijgen daar vaak van anderen te horen dat ze dat wel zijn. Veel mensen in Suriname leven dan ten onrechte in de overtuiging dat ze er buitengewoon oogstrelend uitzien,” legt hij uit.

“In Nederland zijn er relatief veel meer beeldschone mensen en is de concurrentie dus veel groter. De zogenaamd adembenemend mooie mensen uit Suriname die hier op vakantie komen of om er te wonen, vallen daardoor hier helemaal niet of veel minder op,” zegt hij.

Hij geeft aan zijn mening te hebben geuit omdat er volgens hem veel mensen in Suriname zijn die ervan overtuigd zijn dat ze qua uiterlijk erg knap zijn, terwijl dat in werkelijkheid beslist niet het geval is.

Foto ter illustratie.