Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Vertrek Fajah Lourens naar Spanje droom van veel Nederlanders

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Dat Fajah Lourens, de prominente Nederlandse ondernemer en ex-actrice, gekozen heeft voor een gloednieuw avontuur in het zonnige Spanje, is een droom die ook bij veel van haar landgenoten leeft.

De 42-jarige socialite heeft besloten haar luxe woning in Purmerend op de markt te zetten en met haar vriend en zoon te vertrekken naar Zuid-Europa.

Via De Telegraaf maakte ze bekend dat de ontspannen leefstijl haar enorm aanspreekt. “Zodra ik Nederland verlaat, voel ik een sterke vermindering van de druk om te presteren,” gaf ze aan.

lourens fajah | GFC

Fajah neemt ook haar paarden mee naar Spanje

Ook veel andere Nederlanders, mits ze de mogelijkheid hadden om te emigreren en financieel onafhankelijk waren, zouden Spanje als hun eerste keuze zien voor een nieuw thuisland.

Dit lijkt althans de voorlopige bevinding te zijn van het KIVC, gebaseerd op een kleinschalige enquête die werd uitgevoerd onder mensen van veertig jaar en ouder in de Randstad.

Het VrouwenCollectief nam telefonisch contact op met 32 mannen en 40 vrouwen uit stedelijke gebieden zoals Den Haag, Rotterdam en Amsterdam, om te informeren naar hun voorkeur voor woonlocatie, mochten zij de financiële middelen hebben om te verhuizen.

Van de 72 geraadpleegde personen gaven 18 mannen en 24 vrouwen aan dat ze zouden kiezen voor een verhuizing naar Zuid-Europa.

Het aangename klimaat en de aantrekkelijke cultuur van de regio worden vaak genoemd als belangrijke redenen om Nederland te verlaten.

Foto: instagram/fayaofficial & youtube/jornluka