Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Vraag een vrouw nooit hoeveel bedpartners ze heeft gehad omdat ze altijd zal liegen, beweert Casanova

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het is volkomen zinloos om te vragen naar het aantal bedpartners van je vriendin omdat ze nooit de waarheid zal vertellen.

Casanova, expert op het gebied van vrouwen en relaties is die mening toegedaan.

De Haagse Italiaan zegt dat mannen benieuwd zijn naar het ‘cijfer’ om na te gaan of zij wel geschikt is voor een langere termijn relatie.

Dames met een losbandig verleden zouden volgens de relatiespecialist misselijkmakende gevoelens opwekken bij het mannelijk geslacht.

Conform Casanova’s stelling is het biologisch bepaald dat heren promiscue vrouwen verafschuwen, mede doordat het vaderschap niet kan worden gegarandeerd en de kans groot is dat hij voor schut komt te staan in de maatschappij.

De kans dat je vrouw zwanger raakt van een ander en niet van jou ligt volgens hem veel hoger als je in een relatie of huwelijk zit met zo’n type vrouw; ‘Stel je voor dat je op een feestje bent en al je vrienden hebben jouw vriendin al gehad.’

Mede hierdoor zouden dames hun verleden verbloemen omdat ook zij weten dat buitensporig gedrag niet wordt geapprecieerd.

“Als ze zegt dat ze 5 gasten heeft gehad kun je er gerust vanuit gaan dat het er minimaal 25 zijn.”

Casanova beweert tot slot dat ook mannen liegen over het aantal bedpartners, maar zouden zij het cijfer juist hoger bijstellen om ‘stoer’ te lijken.