Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Woede over miljoenenproject terwijl Paramaribo verkommerd

GFC NIEUWSREDACTIE- Verscheidene critici zeggen furieus te zijn over recente beslissingen van de Surinaamse regering en trekken fel van leer in een gesprek met GFC Nieuws.

Ze tonen zich stomverbaasd over het besluit om een brug te bouwen voor een astronomisch bedrag van meer dan een half miljard Amerikaanse dollars op een locatie in Nickerie waar bijna geen mens te bekennen is.

“Hoe kan dit de prioriteit zijn, terwijl Paramaribo, het kloppende hart van ons land, kampt met talloze kritieke problemen?” vragen ze zich verontwaardigd af.

De lijst met zorgpunten in de hoofdstad is lang en zorgelijk. Stroomleveringen zijn niet consistent, wat voor veel frustratie zorgt onder inwoners.

Velen hebben te maken met watertekorten; soms komt er simpelweg niets uit de kraan, en als er al water is, dan is de druk bedroevend laag.

De gezondheidszorg bevindt zich in een crisis, patiënten krijgen niet de zorg die ze verdienen, en de algemene infrastructuur van de stad vertoont overduidelijke tekenen van verwaarlozing.

“Waar denkt de regering mee bezig te zijn?” roepen de critici uit. Het is voor hen een raadsel hoe een dergelijk project groen licht krijgt terwijl de basisvoorzieningen in Paramaribo in het geding zijn.