Albania

24 nëntor 2020

Hë mo qelbësira të parilindura, pse rini akoma si mutër të zgërlaqur aty prapa monitorit e bëni sehir si bufa kënete?

A nuk ju mjafton ky goxha pisllëk për t’ja u mbushur kaplloqet e boshatisura se rilindjotëria që s’duam e ka vendin në të njëjtin kazan plehrash si berishizmi që s’duam?

Përjashto tek tuk ndonjë tritan kalor, të moralshëm e kurajoz, ku janë strukur e ku i kanë zhytur turinjtë ministrucat e shëndet…ligëve, dekarat dhe pordhësorët e fakulteteve, mjekë…rcjepërit e spitaleve, të majtë a të djathtë qofshin, sahanlëpirës apo bedela qofshin, spurdhjakër apo langaraqër qofshin?

Jemi në kohë pandemie o qelbësira dhe jo në kohë cirqesh e shembje teatrosh popullore!

Është emergjencë kombëtare kjo!

Po shuhen jetë njerëzish, mungojnë frigoriferët, është kursyer aty ku s’duhet, kufomat përdhé, skandal i padëgjuar ky. Jo në Evropë, por as në vendet më të varfra të Afrikës.

Nuk është kohë për zhurmë politike!
Duhet veprim dhe koordinim veprimesh!
Mungon koka drejtuese!

Football news:

Setien is demanding 4 million euros in compensation from Barca. Valverde's resignation cost the club 11 million
Two Cornell players tested positive for coronavirus after the match with Barca
Mbappe finished 1st on the Ligue 1 goalscoring list, scoring 13 goals in 17 appearances. He broke the streak of 4 games without goals
Holland has scored 27 goals in his first 28 Bundesliga appearances. He's the second person to do this
Sevilla are trying to sign Papa Gomez, Monchi is in talks. Atalanta wants to sell him to a club not from Italy
Holand has scored 14 goals in 13 Bundesliga games this season
Neymar is playing his 100th game for PSG. He has been at the club since 2017