Albania

35 fëmijë dhe 123 edukatorë të prekur nga koronavirusi

Nga fillimi i pandemisë deri më tani 35 fëmijë dhe 123 edukatorë janë infektuar nga koronavirusi, një e treat e të cuilëve është infektuar në javën e fundit. Aktualisht 482 fëmijë dhe 77 të rritur janë në izolim. Të gjithë kanë pasqyrë të mirë klinike përveç një fëmije dhe një edukatori. Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska tha se situata në kopshte është e mirë dhe nën kontrolh dhe se nuk po mendojnë për mbylljen e tyre. Kapaciteti i kopshteve është 20,718, dhe për momentin janë të regjistruar 10,700 fëmijë.

Football news:

Tuchel does not intend to renew his contract with PSG. He will become a free agent in the summer
Massimiliano Allegri: I Want to work in the Premier League. The League is progressing thanks to foreign coaches
Branislav Ivanovich: Abramovich is one of the most important people in my career. Not just the owner, but a friend
Zlatan Ibrahimovic: Jordan's Chicago is a perfect example of the character of the winners. I'm not Michael, but I also demand a lot
For the first time, Ronaldo does not Interfere with Juventus. This season will be his best in Italy, but Torino risk repeating real's problems
Serginho Dest: I Hope to play with Messi for another season. Everyone wants him to stay
Jose Mourinho: No one cried for us when Tottenham played 4 games in a week