Albania

A është ‘haram’ falli dhe të lexohet horoskopi? Përgjigjet Shefqet Krasniqi

Ish-kryeimami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefet Krasniqi, ka thënë se falli dhe leximi i horoskopit është një prej mëkatëve më të mëdha.

I pyetur se a është haram falli, ai është përgjigjur se kjo është prej mëkatëve më të mëdha.

“Është prej haramave më të mëdha. Sepse është pretendimi se e dinë të fshhtën. E dija e fshehtësisë i përket të madhit Allah, autmoatkisht i bën rival Zotit. Çdo sen që i bën rival Zotit del prej fesë”, ka thënë Kransiqi.

Ai gjithashtu është pyetur edhe rreth horoskopit

“Horoskopi është prej mëkateve të mëdha të qet prej fesë”, ka thënë ai.

Për më shumë shiqojeni vidoen. /ORAinfo/

Football news:

Smertin recalls Euro 2004: he almost fought in the joints, defended against the young Cristiano and understood the excitement of the Bridge
Gareth Southgate: We shouldn't be football snobs. In matches with top teams, diversity is important
Leonid Slutsky: I am still sure that the Finnish national team is the outsider of our group. They were very lucky against Denmark
I'm not a racist! Arnautovic apologized for insulting the players of the national team of North Macedonia
Gary Lineker: Mbappe is a world-class star, he will replace Ronaldo, but not Messi. Leo does things that others are not capable of
The Spanish fan has been going to the matches of the national team since 1979. He came to the Euro with the famous drum (he could have lost it during the lockdown)
Ronaldo removed the sponsored Coca-Cola at a press conference. Cristiano is strongly against sugar - does not even advertise it