Albania

Balla thumbon Metën, sqaron si do jetë fleta e votimit në zgjedhjet e 25 prillit: E bllokoi në mënyrë të pakuptimtë Presidenti

Kreu i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla gjatë takimit me të rinjtë nga Elbasani, të cilët i ftoi të bëhen pjesë e ‘FRESSH VOICE’, i njohu ata edhe më mundësinë e re që ofron PS për të rinjtë “Deputeti që duam”, mundësi që siç tha, jepet për herë të parë në zgjedhje.

“Hyhet në platformë, aty të del një faqe ku vlerëson deputetët e kandidatëve, pastaj vlerëson secilin prej tyre p.sh. Taulanti keq dhe Evisi shumë mirë, ndërkohë vlerëson edhe qeverinë nga 1 në 5 nota në shumë keq apo shumë mirë. Ne po bëjmë një proces për t’i dhënë PS energji të reja. Disa prej jush që di se jeni ekselent unë ju nxis të bëheni pjesë e asaj platformës tjetër “Deputeti që duam” është një mundësi që të kotriboni për të fuqizuar grupin e PS”,- tha Balla.

Duke u ndalur tek zgjedhjet e 25 prillit, Balla sqaroi edhe mënyrën e re të votimit dhe sqaroi se si do të jetë fleta ku do votohet.

“Në 25 prill nuk votohet vetëm me një votë për partinë por edhe për deputetin apo deputeten që ti ke dëshirë. Fleta e votimit ende nuk është dizajnuar për shkak të vonesës së pakuptimtë të shkaktuar nga Presidenti, por dua t’ju them që fleta do ketë emrin e partisë dhe atë të kandidatit për të cilin ju mund të jepni votën tuaj”- tha ai.

h.b/dita

Football news:

Holand continues to insist that he is a monster. Fastest in the history of the Champions League scored 15 goals (and added 16)
Koeman on the victory over Dynamo Kyiv: We achieved our goal-we reached the playoffs
Solskjaer on 4:1 with Istanbul: Manchester United played intensely, enjoyed the match. We want to be 1st in the group
Forward Ferencvaros Troll Cristiano: celebrated a goal in his style. Ronaldo responded with a goal and a very angry look
Morata scored 5 goals in 4 games in the Champions League for Juve. His best result is 5 in 12 games in the 2014-15 season
Holand has scored 15 goals in the Champions League the fastest. 7 games better than the record
Ludicrous omission of the Champions League match: the Brugge forward did not want to transfer to the bus, and he was kicked out