Albania

Bilushi Metës shpjegon pse gratë shtëpiake janë interes kombëtar

Pas publikimit të rastit kur Presidenti Meta i ka dhënë shtetësinë për interes kombëtar, një gruajae shtëpiake dhe fëmijës së saj nga Kosova, me motiviacionin se është grua korekte shtëpiake, puntore dhe shembëllore në lagje, Bilushi i Metës, bëri këtë sqarim për gazetarët.

Merita e Presidentit Meta që ndryshon nga gjithë Presidentët e tjerë është se ai e shikon interesin kombëtar atje ku nuk depërton syri dhe mendja e të tjerëve.

Rasti në fjalë është tipik interes kombëtar. 

Në kushtet ku po kalon Shqipëria, ku gratë janë shthurur familja është në rrezik dhe akoma më keq shumë gra merren me politikë, gratë shtëpiake dhe punëtore, janë pasuri kombëtare. 

Tani nuk gjen më asnjë grua që të rrij në shtëpi gjithë ditën të bëj punë e të gatuaj. Kjo është kthyer në një specie të rrallë.

Duke menduar se ne duhet të frymëzojmë shoqërinë me raste të tilla, Presidenti e ka parë këtë si një pasuri të vecant kombëtare me interes publik.

Ai falenderon zotin Haradinaj që e zbuloi këtë rast në Kosovë, pasi Meta kishte vite që kërkonte një rast të tillë dhe nuk gjente.

Duke zbuluar këtë rast, Presidenit ndjehet i kënaqur që më në fund Shqipëria ka gra të tilla kokëulur punëactore të dëgjueshme ndaj burrave dhe që rrisin kalamaj në shtëpi.

Ai vet ndjehet i emocionuar pasi ka një jetë të tërë me gruan politikane, që nuk i gatuan kurrë gjellë në shtëpi dhe që nuk bën asnjë punë.

Si ai është shumica e burrave shqiptarë.

Rasti në fjalë është një rast që dëshmon se identiteti ynë kombëtar duhet të ruhet nga gra të tilla të cilat meritojnë të jenë shtetase të Shqipërisë.

Gjatë ceremonisë së marrjes së pasaportës gruaja në fjalë ka dërguar Ramushin ta marrë pasaportën, se nuk linte dot punët e shtëpisë. Kjo e ka bërë dhe më krenar Presidentin për gjestin e tij.

Football news:

Тот Tottenham midfielder Winks scored from 49 yards. This is the 3rd result in the Europa League, all - in this draw
This miss will hurt all men: Molde player missed from half a meter and drove into the bar
Mikel Arteta: I am Very happy with Pepe's game against Molde. Arsenal played well overall
Napoli players came out in t-shirts with Maradona's name and number 10 for the Europa League match
Daniele Bonera: Milan is happy with the game with Lille and only regrets the result
Neymar on Maradona: You will always remain in our memory. Football is grateful to you
If football was a movie, Diego would be its main character. Showsport readers say goodbye to Maradona