Albania

“E bëmë për nderin e familjes, ai vinte në shtëpi tek e afërmja jonë”, vëllezërit pranojnë krimin, zbardhin konfliktin me taksistin e moshuar

Zbulohet konflikti që çoi në ekzekutimin e taksistit të moshuar Abdulla Budlla tre ditë më parë.

Sipas vëllezërve Shera, i moshuari kryente veprime të pahijshme ndaj një të afërmes së tyre dhe i shkonte në shtëpi, kur djemtë e familjes nuk ndodheshin aty.

Sajmir dhe Arsil Shera kanë deklaruar në Polici se janë ndjerë të detyruar ta kryejnë vrasjen, pasi nuk kanë arritur të bindin me metoda të tjera 71 vjeçarin të hiqte dorë nga e afërmja e tyre.

U përpoqëm që ta zgjidhnim konfliktin, i kishim kërkuar të hiqte dorë nga e afërmja. Pak kohë mnë parë ishim konfliktuar fizikisht me 71 vjecarin.

Ka ngacmuar dhe ka kryer veprime te pahijshme ndaj një të afërme të familjes sonë, kishim tentuar disa herë ta bënim të arsyetonte, të mos shkonte më në banesë kur djemtë e kësaj familje nuk ishin aty.

I kemi kerkuar të mos na binte më në qafë, për nderin e familjes. U përpoqëm të bisedojmë e kishim përzënë edhe nga shtëpia. Por ai nuk hoqi dorë. Jemi ndjerë të detyruar të bënim këtë akt ekstrem.

Morëm një makinë me qira, që e përdorëm gjatë vrasjes”, kanë deklaruar ata në Polici pas arrestimit.

Football news:

Ranieri on 0:3 with Juve: I did not expect such a weak game from my players
Leeds can buy Malinovsky for 20 million pounds
David Silva made his debut for Sociedad in a game against Real Madrid
Bayern Munich and Borussia Dortmund are Interested in Barcelona forward de La Fuente
Rodgers has 100 WINS in the Premier League in 210 games. Only Ferguson, Dalglish and Keegan have a better result among the Brits
Ferran Torres: I Knew that Manchester City have strong players, and in training I saw how
Leicester scored 6 points in the opening two rounds of the Premier League for the first time since the 2015-16 championship season