Albania

Facebook blen Kustomer me vlerë 1 miliard dollarë

Rrjeti më i madh social në botë, Facebook, njoftoi se do të blinte shërbimin ndaj klientit “Kustomer”, në përpjekje për të tërhequr më shumë biznese në platformat e tij.

“Kustomer” lejon bizneset të bashkojnë bisedat e klientëve nga shumë kanale në një ekran të vetëm dhe gjithashtu të automatizojnë disa nga përgjigjet ndaj blerësve të ardhshëm. Firma me qendër në Nju Jork tashmë ka integruar shërbimet e saj në Facebook Messenger dhe Instagram.

Marrëveshja gjithashtu do t’i mundësojë Facebook-ut që të rrisë shërbimin e tij të biznesit WhatsApp, ndërsa më shumë kompani vijnë menjëherë në aplikacionin e mesazheve për t’iu përgjigjur pyetjeve të klientëve gjatë pandemisë COVID-19.

Football news:

Lampard will be sacked if Chelsea's results don't get better soon. Allegri and Tuchel are Interested (Sky Sports)
Cristiano Ronaldo: I am very happy with my fourth title in Italy. This is the Juventus we love! 🏆
Zidane has no intention of resigning, Real Madrid will make a decision after the season (Marca)
Chiesa injured his ankle. He was replaced in the match against Napoli
Neuer on Bayern's two consecutive wins: This is a message to the competitors
Gattuso about 0:2 with Juve: Insigne should not think that Napoli lost because of him
Nepomnyashchy against reducing the RPL to 12 clubs: Russia is not ready to sacrifice a large number of fans