Albania

Fetahu: Politika nuk ka ndërhyrë për zgjedhjen time në krye të BFI-së

Kreu i Bashkësisë Fetare Islame, Shaqir Fetahu, në “Programin 200” gjatë pyetjes së gazetarit nëse ka pasur politika ndikim në zgjedhjen e tij në krye të BFI-së? Ai e hodhi poshtë në mënyrë kategorike që politika të jetë përzierë gjatë procesit së zgjedhjes së tij në krye të BFI-së. Ai tha se zgjedhja e tij në krye të BFI-së erdhi si rezultat i nevojës për ndryshime rrënjësore në BFI.

Me përgjegjësinë më të madhe ju them se kjo ka qenë një opsion autonom, që lindi nga konsultimi ynë në mes veti, se ambient i formuar ka nevojë që të ndryshojë drejt asaj që është më e mirë. Nuk ka pasur asnjë ndikim në këtë opsion. Nuk ka pasur kurrfarë ndikimi në opsionin, që quhet opsioni i ndryshimeve të reja në BFI. Fakti që vërtet ka qenë autonom nga vet konsultimi i faktorëve brenda Bashkësisë Islame, është se me ardhjen time si ushtrues detyrë e vizituan me mijëra njerëz nga etni të ndryshme në vendin tonë dhe më kanë uruar punë të mbarë- tha Fetahu.

Football news:

Solskjaer on 3-2 with Liverpool: Manchester United won on their own terms. It's a good feeling
Hames scored 10 (3+7) points in Everton's home matches. Away - 0
Suarez scored his 12th goal of the La Liga season. Messi has 11
Miller on the Manchester United defeat: Devastated. There is no second chance in knockout football
Game of Thrones actor on Liverpool: Manchester United would have been destroyed a year ago. Huge progress
Ricard Puig: It's a pretty tough season, I'm not used to playing so little. Scoring with a header is something unreal
Khabib: I am preparing for my debut in big football. I am a free agent