Albania

Filipçe: Deri në fund të muajit presim 600 mijë vaksina

Deri në fund të muajit në vend pritet që në vend të arrijnë rreth 600 mijë vaksina, me çka do të rritet dinamika e vaksinimit, përkatësisht brenda dy javësh pritet që të gjith 180 mijë qytetarët e paraqitur të marrin termin për vaksinim.

“Insformacioni ynë I fundit është se 100 mijë vaksina Fajzer nëpërmjet sistemit Kovaks do të arrijnë më 28 qershor. Me 27 apo 28 qershor pritet të arrijë gjysma e vaksiniave kineze sinovak, dhe më 30 qershor gjysma tjetër, përkatësisht rreht 500 mijë vaksina.”, tha Filipçe.

Football news:

Fantastic story of a surfer from Australia: he won bronze after a severe skull injury (he couldn't even walk)
Aguero underwent a course of stem cell treatment to restore the cartilage of the knee joint
Mills on Varane at Manchester United: I'm not sure that he will be like van Dijk or Dias. There are 6 difficult matches in La Liga, not counting the Champions League
Memphis Depay: I don't care if they call me a rebel. Suarez won a lot not because he is the nicest person on the field
Barca will not have to register Messi as a newcomer. He will be able to work at the training camp without signing a contract
Petkovic headed Bordeaux. He worked with the Swiss national team since 2014
Chelsea may include Zouma in the deal with Sevilla for Kunde