Albania

Fillon pagesa e pensioneve

Prej sot fillon pagesa e pensioneve të shtatorit. Pagesa do të zhvillohet në faza deri të premten.

Sot do të paguhen pensionet në lartësi deri 11 mijë denarë, nesër deri 14 mijë denarë, pasnesër deri 18 mijë denarë. Të premten në filialet dhe ekspoziturat e bankave do të paguhen pensionet në lartësi mbi 18 mijë denarë.

“Pensionistët të cilët përdorin kartelë pagesore, lidhur me llogarinë ku transferohet pensioni, me paratë mund të disponojnë nga 28 shtatori (e martë). Ata mund ta marrin pensionin në bankomat, t’i përdorin mjetet për pagesë në rrjetin tregtar apo për pagesë elektronike. Procesimi në faza i pensioneve do të mundësojë zbatimin e rekomandimeve dhe masave për parandalim dhe përhapje të virusit, duke pasur parasysh që pensionistët si grupmoshë janë më të cenueshëm”, thonë nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Football news:

PSG have three strong-willed victories in this Ligue 1 - over Angers, Lyon and Troyes
Camp Nou lacks care. Under Rosel, the stadium was polluted by pigeons, under Bartomeu there were 127 construction defects
Joan Laporta: My worst moment at Barca was the departure of Messi. The best is a loan of 595 million euros
Nuno on Kane's performance: He is much more than just goals. Harry is one of the best
Mbappe has 2 goals and 4 assists in the last 5 matches for PSG and the French national team
Owner of Steaua: I keep my distance from the vaccinated, I sit down at 2 meters. You'll see what happens in a year or two
Ex-owner of Newcastle Hall about the Saudis: How dare 6 top clubs criticize us when they were going to the Super League?