logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Albania

Johnson: Mbështesim paqen tregtare dhe tregtinë e lirë

Kryeministri britanik, Boris Johnson deklaroi sot për Donald Trump se vendi i tij mbështeste një paqe tregtare dhe tregtinë e lirë, ndërkohë që lufta tregtare është përkeqësuar mes SHBA-së dhe Kinës.

“Për të konfirmuar një vërejtje të vogël dhe të pafajshme në qëndrimin tonë mbi luftën tregtare, ne jemi në mbështetje të një paqeje tregtare në tërësi”, deklaroi Johnson për shtypin duke përshëndetur drejtuesit e Shtëpisë së Bardhë për forcën e ekonomisë amerikane.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO