Albania

Kamçev me kallëzime penale ndaj gjykatësve

Mbrojtja e biznesmenit Orce Kamçev dorëzoi padi penale dhe ankesa për punë të pandërgjegjshme kundër gjyqtarit të procedurës paraprake dhe Këshillit Penal, të cilët para pesë ditëve vendosën të zgjasin masën e paraburgimit. Në letrën dërguar mediave, avokatët thonë se paraburgimi është caktuar në bazë të dëshmisë gojore të një informatori dhe atyre nuk iu është prezantuar shënimi i Agjencisë për Siguri Kombëtare. Në vendimin e Gjykatës Penale thuhet se është theksuar se Kamçev në shkurt është takuar me një oficer bullgar të inteligjencës dhe supozohet të ketë pasur mbështetje për arratisje. Në letër thuhet se ky interpretim i gjykatës është i turpshëm dhe fyes për Kamçevin i cili kapitalin e tij e ka fituar në Maqedoni dhe kurrë nuk ka qenë bashkëpunëtor i shërbimeve të huaja. Kamçev ka ngritur padi penale edhe kundër prokurores në rastin “Perandoria”, Lile Stefanova. Kamçev u arrestuangaa mesi i muajit mars si i dyshuar në rastin “Parcelat në Vodno”.

Football news:

Griezmann spoke with Hamilton and visited the Mercedes boxes at the Spanish Grand Prix
Barcelona feels that Neymar used it. He said that he wanted to return, but extended his contract with PSG (RAC1)
Aubameyang to the Arsenal fans: We wanted to give you something good. I am sorry that we could not
Atletico did not lose at the Camp Nou. Busquets' injury is the turning point of the match (and the championship race?)
Verratti injured his knee ligaments in PSG training. Participation in the Euro is still in question
Neymar's contract in one picture. Mbappe wants the same one
Manchester United would like to sign Bellingham in the summer, not Sancho. Borussia do not intend to sell Jude