Albania

Ky është kuptimi i shkronjës ‘L’, që vendoset mbi veturat e autoshkollës

Shkronja ‘L’ e cila vendoset në veturat e autoshkollës ka një kuptim që vije nga gjuha angleze, që do të thotë ‘Learners’.

Shumë shpesh na ka hasur të takojmë vetura të autoshkollës, thuajse çdo ditë.

Mirëpo asnjëherë nuk e kemi ditur se çfarë domethënie ka shkronja ‘L’. Shkronja ‘L’ e ka kuptimin nga gjuha angleze që do të thotë ‘Learners’, e që në shqip i bie nxënës.

Pra kjo na bën të kuptojmë se aty është një shofer nxënës, i cili po mëson se si të ngasë veturën dhe që ende nuk e ka kaluar testin zyrtar të vozitjes.

Personat e tillë duhet të shoqërohen nga instruktori i kualifikuar dhe mbi veturë të vendoset shkronja L.

Football news:

David Alaba: Everyone saw Italy play. But I believe that everything is possible in football
Spain is just awful. They only pass from side to side. Van der Vaart about Euro 2020
Dembele may miss 3 months due to a knee injury. The midfielder can be operated on
Austria coach Foda: Italy haven't lost in ages, but maybe the time will come when they will lose again
Baumgartner on Austria's playoff exit: I still can't figure it out, my head hurts a lot. But we made history
Kroos on the conversation with Ronaldo after the Euro game: I asked him how he was doing in Italy. I was happy to see you
Zinchenko on the defeat by Austria: The game in the first half was unacceptable. I don't know what to say