Albania

Monika Kryemadhi për Topallin: Një alternativë më shumë, por Kodi nuk e favorizon

Marrëdhënia e tyre nuk ishte aq e mirë edhe kur LSI-ja dikur bashkëqeveriste me PD-në.

Por Monika Kryemadhi u kujdes të tregohej korrekte ndaj lëvizjes se fundit të Jozefina Topallit (me shumë për rolin e saj si grua), duke i kujtuar asaj në mënyrë jo të drejtpërdrejtë (dhe jo pa qëllim) se Kodi i ri Zgjedhor nuk e favorizon.

“I uroj suksese znj. Topalli. Një alternativë më shumë, një grua më shumë, kështu që i uroj suksese në të gjithë hapat e saj.

Ne jemi të hapur për të gjithë nuk është çështje e partive politike, këtu është çështja të gjithë kundër sektit të Rilindjes, pastaj partitë politike mund të përfshihen si të duan.

Kodi i ri u krijon problem partive të reja dhe atyre që duan të kandidojnë. Kodi i vjetër iu jepte mundësi partive të reja që dhe me 5000 vota apo 4500 të merrnin një vend në parlament, ndërsa me Kodin e ri e kanë të pamundur”, tha Kryemadhi.

Football news:

Napoli players came out in t-shirts with Maradona's name and number 10 for the Europa League match
Daniele Bonera: Milan is happy with the game with Lille and only regrets the result
Neymar on Maradona: You will always remain in our memory. Football is grateful to you
If football was a movie, Diego would be its main character. Showsport readers say goodbye to Maradona
Napoli fans held a fire show in front of the stadium in memory of Maradona
Maradona signed documents about embalming and exhibiting. Family didn't know
Zorc about the future of Holland: We have long-term plans with him