Albania

Pançevski në vend se në Shutkë u dërgua në shtëpi

Ish kreu i Gjykatës Penale Vladimir Pançevski në shtëpi. Pasi që mbrëmë u dënua me 3 vjet e gjashtë muaj burg për abuzime me sistemin AKMIS në Gjykatën Penale, iu ndërpre edhe paraburgimi ku i kaloi njëzet ditë. Ai në vend se në Shkutkë u dërgua në shtëpi. Pançevskin, shpejt dhe me disa seanca, gjykata e Velesit e shpalli fajtor për abuzim me sistemin AKMIS në Gjykatën Penale, ndërsa ishte kryetar i këtij institucioni. Në vend që lëndët t’i shpërndante në mënyrë elektronike, ai ua ka shpërndarë në dorë gjykatësve të cilët i kanë qenë të besueshëm. Bëhet fjalë për 40 lëndë. Avokatët e Pançevskit nuk janë të kënaqur me aktgjykimin.

Football news:

Klopp, flick and Nagelsmann are up for the best coach of the season award
Lewandowski, Neuer and de Bruyne are up for the UEFA best player of the season award
Totti is close to returning to Roma. He could become Vice-President or technical Director
Juve promised to bring other foreigners to the University, where Suarez took an Italian exam with answers. The case will be referred to FIGC
Bartomeu agreed to let Suarez go to Atletico. The transfer can be made today
Sampdoria player-Greta Thunberg from the world of football: discusses climate issues with Ministers, does not like to fly and is friends with Bellerin
Sergi Roberto: I can't imagine Barca without Messi. He will always give everything for this shirt