Albania

Përkeqësimi i motit, bora e parë zbardh malet e Kukësit

Reshjet e para të borës janë regjistruar edhe malet e Sharrit në Kosovë. Sakaq, përkeqësimi i kushteve të motit në të gjithë vendin ka sjellë borën e hershme në malet e Kukësit.

Bora e parë zbardhi majat e Gjallicës dhe Koritnikut në Kukës. Edhe pse jemi në muajin e parë të vjeshtës, por duket se dimri ka trokitur mjaft shpejt në verilindje të vendit.

Sakaq, reshjet e dëborës janë regjistruar pas mesnate, kur temperaturat shënuan rënie të ndjeshme pas ndërprerjes së reshjeve të shiut.

Football news:

👏 The whole world is talking about Khabib's departure and congratulates him on his victory. They demand the first place in the rating for him and respect the desire to be with his family
Klopp Pro 2:1 with Sheffield: Wins 2:0 or 3:0 come when you fight fiercely in games like this
Messi repeated his worst streak - 6 games without goals to Real Madrid
Schalke are 21 consecutive games unbeaten in the Bundesliga and are in penultimate place
Ronaldo - Khabib: Congratulations, bro. Your father is proud of you 🙏
Suarez shares 1st place in The La Liga goalscoring race with Fati and Paco, scoring 5 (4+1) points in 5 games
Real Madrid beat Barcelona by wins in full-time official matches-97 vs 96