Albania

Princi Charles: Ka një krizë më të madhe se pandemia

Ndryshimet klimatike përbëjnë një krizë më të madhe se pandemia e koronavirusit. Ky është mesazhi i përgatitur nga princi i kurorës britanike, Charles, për liderët e vendeve kryesore të botës, që pritet t’iu shpërndahet sot.

Sikurse raportojnë mediat, në mesazhin a tij, princi i kujton botës mundësitë e reja ekonomike që solli pandemia, por nuk duhet harruar plaga e përhershme, vijon ai, që mbetet koherente çdo ditë në sirtarët e drejtuesve botërorë dhe ka të bëjë me hapat konkrete për të frenuar ndryshimet e natyrës, si pasojë e cenimit të klimës.

Pak ditë më parë, edhe Bill Gates, bashkëthemelues i Microsoft, u shpreh se bota po përballet me ndryshimet e klimës, të cilat edhe ai i vlerësoi si më shqetësuese se pandemia. “Nuk ka një vaksinë për ta zgjidhur ndryshimin klimatik, është shumë më i rëndë”, tha Gates për “Bloomberg”.

Football news:

Alisson on van Dijk's injury: It was an optional action by Pickford, 100%
For public Masturbation, midfielder anjera El-Melali was sentenced to 18 months in prison on probation
We continue to collect the best team in history. Now the right-wing defenders of the
Ryan Giggs: It may be 15-20 years before the Manchester United title
Galaxy fired head coach Skelotto
Gattuso about 1:0 Sociedad: match depended, decide whether Napoli the task of advancing to the playoffs the Europa League more than half
The fall of the Portuguese, whom Cristiano put above himself. From Chelsea and Mercedes in 16-to viewing in Kuban and term for drugs