Albania

Qeveria e Maqedonisë kërkon vazhdimin e gjendjes së krizës për gjashtë muaj

Qeveria në mbledhjen e sotme e pranoi propozimin e Grupit të Vlerësimit që të kërkohet vazhdim të gjendjes së krizës edhe për gjashtë muaj.

Propozimi i Qeverisë duhet të shkojë në Kuvend i cili është kompetent për vazhdimin e gjendjes së krizës.

Ndryshe, Qeveria e RMV-së më 20 nëntor shpalli gjendje krizës dhe kjo do të zgjasë deri më 19 dhjetor.

Nëse propozimi i Qeverisë miratohet në Kuvend, gjendja e krizës do të zgjasë deri në qershor të vitit të ardhshëm./Telegrafi/

Football news:

Flick is not thinking about leaving Bayern, but there are problems in his relationship with Salihamidzic
Messi spent 20 minutes on the pitch after the match with Rayo, taking photos and communicating with stewards and bolboys
Anonymous mindless idiots. Manchester United reacted to the racism against the team's players in social networks
Tuchel on PSG and Chelsea: I had a shitty Christmas, and suddenly I found the best gift under the tree
Mourinho on Klopp's expression on the sidelines: When I behaved like this, there was a reckoning. Some people are different
Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich, AC Milan, Juve and 6 clubs from England are among the organizers of the Super League. There will be 20 teams in the tournament
Ronaldo and Georgina violated anti-bullying measures by going to a ski resort. Juve player faces a fine