Albania

Qeveria shpall gjendje krize në pjesën kufitare në veri dhe jug të vendit

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka shpallur gjendje krize në pjesën kufitare në veri dhe jug të vendit. Nga Qeveria njoftojnë se gjendja e krizës është shpallur si pasojë e fluksit të rritur të emigrantëve si dhe për shkak të gjendjes me pandeminë Covid-19. Gjendja e krizës do të zgjasë 30 ditë.

Shtabi Qendrorë pranë Qendrës për Menaxhim me Kriza do të ketë mbledhje të rregullta dhe do të duhet të përpilojë plan të aksionit për parandalimin e hyrjes dhe tranzitimit të emigrantëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Football news:

Frank de Boer will lead the Netherlands national team. Contract - for 2 years
Dynamo Stavropol about the match with Rotor: Transfers in the Russian Cup are prohibited. The RFU said that there is no way back
Maccabi entered the Champions League without 11 players due to covid. UEFA allows you to play if there are 13 players from the application
Ole Gunnar Solskjaer: De Gea saved us for years, Henderson did the same today. Lingard played well
The semed said goodbye to Barcelona: Thank you for the opportunity to realize the dream. Eternally grateful
Juve have leased Morata from Atletico for 10 million euros with the right to buy out for 45 million
Barcelona and Atletico have agreed a move for Suarez (Fabrizio Romano)