Albania

Si ta dallosh një burrë që nuk ka qenë me një grua për një kohë të gjatë

Aty ku ka shumë agresion, energjia e keqe është e vështirë të përmbahet, qoftë e drejtuar ndaj vetes ose ndaj të tjerëve – abstenimi tregohet në mënyrën më negative të mundshme

Mund të ketë shumë arsye pse një burrë nuk ka një partner, dhe shenjat e mëposhtme tregojnë se ai ka probleme me jetën intime:

1. Temat e marrëdhënieve intime e magjepsin atë

Ai di gjithçka për marrëdhëniet intime, barazinë gjinore. Ai viziton forume, ai është në gjendje të kalojë 90 për qind të kohës së tij duke komentuar këtë fenomen. Ai është i fiksuar me temën e marrëdhënieve intime, transmeton Telegrafi.

2. Zemërimi

Atje ku zemërimi shfaqet nga askund, ka shumë të ngjarë të ketë një nevojë të paplotësuar ose të ndrydhur. Kur ka zemërim “kundër të gjitha grave” ose vetëm nëse ai përdor fjalën “gra” – është një alarm që diçka nuk është në rregull me jetën e tij personale.

3. Gjen të meta te gratë

Dita-ditës ai gjen gjithnjë e më shumë të meta te gratë, dhe kjo është një neveri e shkaktuar artificialisht, sepse aktualisht i mungojnë në jetën e tij.

Nga ana tjetër, kthimi i një gruaje të caktuar në një perëndeshë, derisa ai person nuk ndihet i afërt me këtë burrë, është problematike dhe tregon mungesë të seksit në jetën e atij burri.

4. Ai përpiqet të shpjegojë abstinencën e vetimponuar

Ai shpesh justifikohet me fjalët: “Të gjitha gratë janë sponsoruese, ndërsa unë nuk jam i pasur!” ose “Vetëm 2 për qind e grave martohen nga dashuria dhe ata që e bëjnë tashmë janë të zënë”.

Por në përgjithësi – atje ku ka shumë energji agresive, të vështirë për të ruajtur, të drejtuara drejt vetvetes, ndaj të tjerëve – abstinimi ekziston dhe kjo tashmë ka marrë hov. Disa burra e plotësojnë mungesën e seksit me punë krijuese në zyrë, dhe kjo është shumë mirë. / telegrafi

Football news:

Shakhtar coach De Derbi on 2:1 with Genk: If we want to go further, we must play powerfully for the entire 90 minutes
Lewandowski admits that he will leave Bayern in a year. The striker has a contract until 2023
Kochenkov on moving to Arsenal: Shamov, Levashov are excellent goalkeepers, we will compete
Neville about Kane: He seems to be very annoyed, but this is not an excuse. It is impossible to justify a player missing training
Kovac about hooting at Tchuameni: We are devastated that this is still happening in the XXI century. We won the match against racism
Chelsea will offer Inter 120-130 million euros for Lukaku. The striker will be given a contract for 12 million euros a year
Umtiti has fully recovered from his knee problems. The Barca defender is ready to play at the top level