Albania

Sulm me armë në Haraçinë, ka të plagosur

Në fshatin Haraçinë rreth orës 2 pas mesnate ka ndodhur shkëmbim zjarri pas një zënke për llogari të papastruara me çka janë plagosur dhe arrestuar disa persona, ka informuar sot Ministria e Punëve të Brendshme (MPB).

Në kumtesën e MPB-së qëndron se sot në SPB Shkup janë arrestuar M.A (31), M.S (35) nga fshati Straçincë dhe N.Xh. (27) nga fshati Haraçinë. Policia ka vepruar sipas parashtresës pas zënkës paraprake, M.A (31) ka shtënë me armë zjarri dhe ka lënduar B.A (36) për shkak të borxhit që ky ka pasur ndaj tij.

Pas të shtënave, siç informojnë nga MPB, në kompleksin e klinikave “Nënë Tereza” me lëndime nga armë zjarri është paraqitur M.A, derisa në Spitalin e qytetit “Sh. Naum i Ohrit” me lëndime nga armë zjarri është sjell B.A. Në të njëjtën spital me lëndime nga armë zjarri është sjellë edhe F.N, i cili para nëpunësve policor ka deklaruar se është lënduar në aksident trafiku me çka është larguar pa iu vërtetuar karakteri i lëndimeve.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e plotë të rastit me çka do të ngritën parashtresa adekuate.

Football news:

Ex-Real Madrid midfielder Pedro Leon has moved to Fuenlabrada. She signed Zozulya yesterday
Diego Costa can move to Besiktas. He is offered 3 million euros a year and 2 million for signing
Richard Dunn: Diash is young, but he has a special aura around him. He will be able to claim the captaincy at City
Rafael Benitez: Working at Everton is a chance to show that I want and can compete with anyone
Davide Calabria: It's even better if no one believes in Milan. Our goal is to add
Lyon made a request to Chelsea for Emerson. The defender of the Italian national team is Interesting to Inter and Napoli
Lewandowski trained on the weekend to get in shape before the start of the season