Albania

VMRO-ja zgjedh Komitetin e ri Ekzekutiv

Këshilli Qendror i VMRO DPMNE-së në mbledhjen e që ka filluar para pak minutash pritet të zgjedhë përbërjen e re të Komitetit Ekzekutiv. Nga kjo parti paralajmërojnë uljen e numrit të anëtareve të Komitetit Ekzekutiv, i cili për momentin ka 25 anëtarë. Kjo mbledhje është e para pas 2 muajve që kur kanë përfunduar edhe zgjedhjet parlamentare të 15 korrikut, ku VMRO-ja humbi përballë koalicionit Mundemi të udhëhequr nga LSDM-ja. Nga kjo kryesi pritet edhe një reformim i brendshëm i partisë. Kryesia duhet të shkurtojë anëtarët e partisë nga 25 në 15 anëtarë, por se kush do të largohet dhe kush do të vijë në bord, akoma nuk ka emra konkretë dhe kjo do të mësohet vetëm pas mbledhjes së kryesisë qendrore ku do të ketë një konferencë për mediat.

Football news:

Sports Director of Khimki about 2:0 with Rostov: We proved that we are a team and can win on the road
Jaka defeated Arsenal and Leicester did not create anything except the goal. We will try to take points from Manchester United
Pirlo about 1:1 with Verona: Juve do not need a slap in the face to Wake up and play intensely
Everton and Liverpool in the top 2 at the end of the round in the Premier League for the first time in 27 years
Arteta about 0:1 with Leicester: I Don't know why the hell our goal was canceled. It is difficult to create space when 10 people are sitting behind the ball line
Rodgers on 1-0 with Arsenal: Leicester deserved to win. Vardy is a world-class player
Juve without Ronaldo could not beat Verona and Crotone in Serie A