Albania

Zhvillohen seancat dëgjimore për anëtarin e Këshillit Mbikëqyrës të BSH dhe kryetarin e Bordit të AMF

Komisioni për Ekonominë dhe Financat njoftoi se zhvilloi një seancë dëgjimore me kandidaturat për pozicionin e anëtarit të këshillit Mbikëqyrës së Bankës së Shqipërisë.

Kandidatët e interesuar që kishin dorëzuar dokumentacionin për këtë pozicionin, të cilët ishin edhe të ftuar në mbledhjen e sotme ishin znj. Violeta Nikleka (Staka), znj. Fatmira Kola dhe znj. Brunilda Isaj.

Dy kandidaturat znj. Nikleka dhe znj. Kola bënë prezantimin përkatës në komision, ndërsa znj. Isaj u skualifikua për shkak të mosplotësimit të kriterit bazë për arsimin përkatës.

Mbledhja vazhdoi me seancën e dytë dëgjimore me kandidatët për pozicionin e Kryetarit të Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare.

Kandidatët që kishin dorëzuar dokumentacionin dhe ishin të ftuar në mbledhjen e sotme ishin z. Julian Naqellari, znj. Sonila Rreshka, z. Endrit Bushati, z. Pajtim Melani, znj. Onorita Jata dhe z. Olsi Coku.

Të gjitha kandidaturat e mësipërme  bënë prezantimet përkatëse në komision ku shprehën interesin për këtë pozicion vakant.

e.sh/ Dita

Football news:

Tottenham were the first Premier League clubs to lose in the European Cup season
Arsenal have not conceded at home for the first time since July 1. Goalkeeper Runarsson made his debut for the Londoners
Sandro Tonali: Milan on the crest of a wave. The Rossoneri shirt is pressing, but I'm getting in shape
Kadyrov's adviser hit the judge in the groin, and his son was dismissed from Akhmat and banned for three years. At first they all denied
AEK Carrera lost both matches in the Europa League with a total score of 1:5
Stefano Pioli: Milan have not achieved anything yet. The season is long, we will face difficulties
Mourinho 0:1 with Antwerp: the Best team won and the worst team lost