Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Анте Шимунджа: Ментално "Лудогорец" е на много високо ниво

Анте Шимунджа: Ментално "Лудогорец" е на много високо ниво

© LAP.BG

Във всеки мач "Лудогорец" излиза с манталитет на победител и мисли за най-високите цели. Сега това е влизане в Лига Европа."


Така треньорът на "Лудогорец" Анте Шимунджа обясни нагласата в тима си преди плейофа в Лига Европа срещу "Жалгирис", който е в четвъртък от 20.45 часа.


"Физически си починахме, направихме и добри тренировки, защото имахме и малко повече време в сравнение с преди. Ментално смятам, че сме на много високо ниво. Защото след като направихме подробен анализ, знаем вече къде са нашите грешки. Но е много важно, че тези грешки нямат голямо влияние в генерален план", коментира Шимунджа на пресконференция.


"Лудогорец" има гарантирано участие в групите през настоящия сезон, тъй като при загуба ще отиде в Лигата на конференциите. Шимунджа обаче не смята, че трябва да се мисли за това, въпреки че в последните два сезона българският шампион остана последен в групите си в Лига Европа.


"Оценявам твоето мнение, но искаме да постигнем възможно най-високата цел, която е възможна. Не сме никъде още, защото имаме още два важни мача в плейофа", добави словенският треньор.