Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Деница: Простреляха кучето ми, вече никога няма да може да тича

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Стопкадър бТВ

Куче е простреляно в кюстендилското село Стенско, докато неговият собственик го е разхождал и е бил на пет метра от него. Инцидентът се случва на полето на 6-и август вечерта около 7,30 часа вечерта.

Обикновено разхождам всяка вечер кучето по това време. Не съм подозирала, че може да се случи подобен инцидент. Разхождахме се по пътя и се връщахме вече от разходка, когато чух изстрел от посока реката. Тя сви задното си краче и започна да квичи. Не съм чувала по-голяма болка. Аз легнах до нея, видях, че има прострелна рана в крака и почти липсваше колянната й става. Обадих се на приятели, да дойдат да ни вземат, тъй като тя е 25 кг и не можех да я нося. Болеше я ужасно, разказа за бТВ собственикът на кучето Деница Джалова.

Като чух изстрела, в началото на осъзнавах какво се случва, след това осъзнах. Не мога да повярвам, че някой може да изпитва някакво такова извратено чувството и удоволствие от това да простреля живо същество. Аз не мислех, че могат да стрелят и по мен, мислех само за нея. Закарах я в клиника и днес трябва да я оперират. По-добре е, но вече няма да може да свива крачето си и никога вече няма да може да тича, и ще куца, допълни Деница Джалова.

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg