Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Нова платформа покрива целия процес на онлайн продажби

Започването на онлайн бизнес от нулата може да е точно толкова вълнуващо, колкото и плашещо - особено ако нямате опита и знанията да се предпазите от грешки. Често бизнесите нямат ясна представа за процеса и неговите фази, което води до загуба на време, пари, мотивация… И клиенти.

И ако до момента тези предизвикателства можеха да бъдат посрещнати само с помощта на няколко различни агенции, специалисти, консултанти и подизпълнители, то ситуацията търпи радикална промяна.

Промяната си има име и се нарича NEXT BASKET - 360-градусова платформа за стартиране, управление и развитие на онлайн бизнес с помощта на новите технологии и доказаната експертиза.

Кои са NEXT BASKET?

NEXT BASKET е нидерландска софтуерна компания, в която екип от 24 български програмисти разработва най-цялостното решение за онлайн бизнеса в рамките на Европа.

Тя обединява всичко в едно – включително създаване на модерен и функционален уеб сайт, складиране на стоките, предаване на онлайн поръчките на куриер, счетоводство, кол център, дигитален маркетинг, SEO оптимизация, заснемане на продуктите и обработка на кадрите, превод на сайта и др.

На практика вашият онлайн бизнес се изгражда от начало до край - при това чрез използване на различни пакети от услуги, съобразени с нуждите ви и ресурса, който сте решили да вложите.

За кои бизнеси е подходяща платформата?

Платформата е подходяща за различни по големина и насока бизнеси. NEXT BASKET е отлично решение за:

  • Предприемачи, които за пръв път ще се занимават с онлайн търговия;
  • Физически търговски обекти без онлайн присъствие до момента;
  • Вече съществуващи онлайн магазини, които искат по-ефективна услуга;
  • Големи компании със собствена ERP система, които искат най-доброто за своето развитие.

Партньорите на платформата могат да менажират магазина си сами или да се възползват от пълно управление на неговите процеси. Също така, те могат да избират между съхранение на стоките в собствен склад или използване на складова услуга с предаване на куриери от NEXT BASKET.

За търговци, които искат да работят и в чужбина, NEXT BASKET дава възможност бизнесът да функционира в 28 държави в Европа, включително чрез изграждане на многоезичен сайт и поддържане на кол център на всички необходими езици.

С какво още може да помогне NEXT BASKET? 

С платформата не само имате възможност да стартирате вашия онлайн бизнес, но можете да го развиете успешно и да бъдете конкурентоспособни в своята ниша.

NEXT BASKET предлага над 250 функционалности, допълнени от над 70 външни интеграции и над 75 платени и безплатни услуги. Освен това, платформата е интегрирана с над 80 куриера, системи за разплащане, складови програми, маркетингови инструменти и т.н.

Благодарение на гъвкавите възможности, всеки бизнес може да достигне до собствената си формула за успех чрез пълна персонализация и канализиране на усилията в точната посока - подходяща за целите и адекватна на бюджета.

В случай, че сте напълно начинаещи и не можете да отсеете ключовото от второстепенното за бизнеса си - маркетинговите и бизнес анализатори на NEXT BASKET ще ви предложат пълна консултация и стратегия за развитие. Чрез нея ще получите максимални резултати с добре насочени усилия и ще можете да видите реалната възвръщаемост на инвестицията си в развитие, иновация и интелигентен дигитален растеж.

Пилотните магазини на NEXT BASKET се очакват в началото на 2023, а вашият може да бъде един от тях - достатъчно е да пуснете своето запитване в платформата и да получите оферта според целите, размера, визията и характера на начинанието си.