Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Гълъб Донев към МВР: Направете възможното и невъзможното

В сяко съобщение за катастрофа на пътя, която е отнела за пореден път човешки живот, ме изпълва с гняв, защото съм убеден, че на войната на пътя може да се сложи край. Финалът зависи от всеки един от нас. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не спазва правилата за движение. Направете възможното и невъзможното. Имате подкрепата на правителството.

Това заяви служебният премиер Гълъб Донев в обръщение на първото Национално съвещание на МВР. 

Донев: За септември, октомври, ноември няма газ

Toй изрази уважението си и благодарността към всеки един служител, за когото опазването на живота и сигурността на българските граждани е въпрос на дълг и чест.

"Вашата професия е сред онези, в които нямаш право на грешка, защото дори в дребна неточност може да постави в риск живота и здравето на много хора. Вашият професионализъм и лична амбиция да изпълнявате отговорностите ви по най-добрия начин има пряко отражение на всеки един от нас. Забелязваме обикновено пропуските. Разчитам на вас за всички ситуация, в които органите на реда ще бъдат на своя пост. Личното ми убеждение е, че всеки човек е ценен. Настоявам да сте нетърпими към всеки, който застрашава живота и не спазва правилата за поведение", отбеляза Донев.

Гълъб Донев: Не губя равновесие от високото и не търся вратичката на закона

Гълъб Донев също така очерта и другият приоритет пред МВР и правителството - подготовка и организация на честни и свободни избори. Той призова максимална мобилизация на местно и национално ниво, за да може да се борят с купения вот.