Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Председателят на НС: Виждал съм по погледа на депутати от ИТН, че не са съгласни с политиката на лидера си

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

"В рамките на Народното събрание промяната в броя партньори в коалицията означава, че нямаме необходимите 121 гласа, които винаги са необходими. Те са изискуеми, за да провеждаме политика и реформи. До момента от гледна точка на НС няма промяна в персоналния състав на МС. Само НС е органът, който решава промените в МС", каза по БТВ "Тази сутрин" Никола Минчев , председател на НС.

"Предстои да се види доколко говорим за сериозна политическа кириза, защото в момента имаме ясни 109 гласа в пленарната зала от ПП, от БСП и ДБ. От там нататък би могло да се стигне отново да мнозинство в Пленарната зала, когато народни представители не са съгласни с политиката, водената от тяхната формация и не следват нейната повеля.

Оптимизът ми идва от разговори с народни представители. Те показват че не всички народни представители са съгласни с политиката на лидерите на формацията. То се вижда и в погледа им кога са съгласни и кога не с предприети действия. Може би е дошъл моментът да се изявят. Те не са предатели, а хора, които са влезли в политиката да направят нещо добро и смислено." 

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg